Verhuur

  1. Verhuurinstructies van de accommodatie

-        Gemeenschapscentrum De Pracht heeft diverse lokalen/ruimtes beschikbaar die gehuurd kunnen worden voor korte of langere tijd.

-        Per ruimte zijn verschillende opstellingen van meubilair mogelijk en diverse faciliteiten beschikbaar.

-        Ook zijn combinaties van ruimtes te huur.

-        Verenigingen, stichtingen, soortgelijke instellingen en inwoners van Waalre kunnen bij ons terecht voor vergaderingen, activiteiten, cursussen, bijeenkomsten van uiteenlopende aard als dans, beweging, muziek, enz. Dit voor sociaal, cultureel of educatief gebruik. Verhuur van ruimte is niet strikt voorbehouden aan deze groepen maar kunnen in overleg bij uitzondering ook door organisaties of bedrijven worden gemaakt.

-        Minder valide bezoekers kunnen met een traplift naar boven. Zij kunnen zich op de 1e etage (ook) gemakkelijk verplaatsen. Er is een (opvouwbare) rolstoel beschikbaar.

-        Beschikbaarheid van zalen kan worden bekeken in de zalenplanner.

-        Reserveren kan bij een beheerder van De Pracht, tel: 040 221 7400 of email beheerder@depracht.nl. Zij zijn daarvoor tijdens kantooruren bereikbaar van maandag t/m vrijdag.

-        Alle reserveringen worden bij per e-mail bevestigd.

-        Vaste gebruikers kunnen reserveringen zelf inleggen in het zalenreserveringssysteem.

-        De huurprijzen worden per dagdeel en per half uur berekend. Een dagdeel is 4 uur op een ochtend, middag of avond. De prijs is minimaal een dagdeel. Daarna wordt de prijs per halfuur huur berekend.

 

Klik linksboven op de tekst "Zalenplanner V2" om gegevens per dag en zaal te bekijken. Als men op een tijd van een dag klikt komt men in het inlogscherm. met een gebruikersnaam en wachtwoord kan men inloggen. Door een reservering te boeken accepteert U de  'Voorwaarden en regels voor huur bij Stichting De Pracht Ekenrooi" zoals hierboven in de menu balk  onder Huurvoorwaarden is vermeld.

Voor informatie of advies kunt U bellen met een van de beheerders van de Pracht onder tel 040-2217400.

Baevo